SEURAN ESITTELY

Seuralla on kahdeksan toimivaa lajijaostoa: ammunta, jääkiekko, hiihto, jalkapallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu ja soutu. Ilman omaa lajijaostoa lajeina ovat paini, pyöräily, ampumahiihto ja aikuisurheilu. Seura järjestää urheilutoimintaa näissä lajeissa ja haluaa tarjota seuralaisille tuen sekä yhteisön kehittyä omassa lajissaan aina huipulle saakka. Seuran jaostot vastaavat kilpailu ja valmennustoiminnasta kunkin lajin osalta erikseen.

Lisäksi seuramme tarjoaa erilaisia kunto- ja terveysliikunnan harrastusryhmiä. Sysmän Sisu huolehtii osaltaan kunnan liikuntapalveluiden ja -tapahtumien tuottamisesta sekä toteuttaa kuntalaisille liikuntaneuvontaa.

Olitpa sitten minkä ikäinen tai tasoinen, olet tervetullut mukaan seuratoimintaan. Urheiluseura tarvitsee aina  urheilijoita, mutta myös toimivia seura-aktiiveja olemaan läsnä harjoituksissa ja tapahtumissa, kannustamaan sekä ideoimaan seuran toimintaa tulevina vuosina. Seuran päämäärä on koota urheiluhenkiset ihmiset yhteen harrastamaan, tuottaa liikuntatoimintaa alueelle ja mahdollistaa uusien huippu-urheilijoiden syntyminen.

Historia

Sysmän Sisun perustava kokous pidettiin 29.6.1919 silloisella Sysmän säästöpankin talolla, nykyisellä teatteritalolla.

Lue lisää seuran vaiheista nykypäivään

Hanki Sisusta tehty Suomen laajin urheiluhistoriikki

Seura-asioissa ota yhteyttä: